Sanoista tekoihin, tuumasta toimeen.

 

Suuret muutokset lähtevät aina pienestä ajatuksesta.

Sen huomasivat Tarja ja Arto, kun omiin tarpeisiin harrastettu kalkkunankasvatus muuttui elinkeinoksi. Molempien taidot ja kokemus alalta siivittivät ajatuksen toteutusta ja sopivan paikan löydyttyä, oli edessä muutto Keski-Suomen pohjoisosaan, Kivijärvelle. Kankaalan tila aloitti toimintansa lähilihan tuottajana vuonna 2015. Alussa keskityttiin visusti kalkkunankasvatukseen, mutta vähitellen mukaan tuli muitakin siivekkäitä, ensin kanojen ja viimeisimpänä mehiläisten muodossa.

Eläinten onnellisuus on etusijalla
tilallisten arvoasteikossa.

Kankaalassa kaakattajat ja kotkottajat saavat laiduntaa vapaana – eikä mehiläisiäkään estetä lentämästä.

Pihamaata elävoittävät myös tilan lukuisat muut eläimet, kuten kissat ja koirat. Tilalla luonnon kiertokulku on kaiken aikaa lähellä. Syksyisin, esimerkiksi kalkkunoita ruokitaan oman tilan heinillä, perunoilla ja omenoilla. Omenasadot taas ovat kasvaneet mehiläisten toimesta, sillä nämä ahkerat pikku puurtajat pölyttävät tehokkaasti tilan kasveja ja ohessa tuottavat myös propolista ja tottakai luonnon omaa nektaria, eli hunajaa.

Kankaalan tilalla tähdätään siihen, että kaikilla on hyvä olla. Siksi tuotteissamme maistuu luonnollisuus ja sen vuoksi voimme hyvillä mielin tarjota sinulle tuotteitamme.

Tervetuloa Kankaalaan!

  • KANKAALAN TILA
    Riihiperäntie 311
    43390 Lokakylä